De laatste week
Door: Ilona
Blijf op de hoogte en volg Ilona
12 Juni 2011 | Zuid-Afrika, Acornhoek
Ik kijk met gemengde gevoelens uit naar volgende week …. Volgende week ben ik thuis …. Thuis klinkt zo raar, want dit is ook mijn thuis …. Mijn eigen kleine huisje! Ik heb aan een kant heel veel zin om weer naar huis te komen en iedereen weer te zien, weer in een omgeving te komen waar je er bijna van op aankan dat alles werkt, lekker weer Nederlandse dingen eten (…. Al hoewel je hier ook bijna alles kan krijgen behalve, stroopwafels, kroketten n frikadellen …. Ja drop is hier wel te krijgen …. Of althans in een supermarkt in Nelspruit twee uur rijden hier vandaan), even ergens op de fiets naar toe kunnen, naar de supermarkt kunnen lopen, de stad in te kunnen, tv kijken (alhoewel er hier onderling een levendige handel is in films en series maar echt naar TV kijken is toch anders dan achter je laptopje een filmpje kijken), en zo zijn er nog wel een aantal dingen die ik kan opnoemen.
Maar er zijn ook een heleboel dingen die ik vreselijk zal gaan missen, zoals de rust en ruimte … wie kan er nu zeggen dat het Kruger zijn of haar achtertuin is? …. De dieren die te pas en onpas rond het huis struinen, of binnen zitten …. Al hoewel dat laatste probeer ik voornamelijk te voorkomen …, Het feit je hier bijna iedere avond kan BBQ’en …. Ja ook in de winter …. Het gezamenlijk boodschappen doen aangezien even naar Hoedspruit meer dan 30 km is. De potlucks, braais, film avonden en andere uitstapjes met zijn alle, het feit dat niemand opschiet dus jij ook niet hoeft op te schieten, en zo zijn er nog een heleboel redenen op te noemen.
Maar eerst voordat het zo ver is moet er nog een heleboel gedaan worden, dus het wordt nog even door werken deze week maar natuurlijk ook volop genieten!
Liefs Iloon
12 Juni 2011 - 20:55
Rachel:
hey ilona
sterkte met de laatste loodjes en geniet van je laaste week
groeten rachel -
13 Juni 2011 - 10:43
Fenneke:
Hee Iloon,
Ja ik snap wel dat het een dubbel gevoel is om weer naar Nederland te gaan..
Maar wij vinden het stiekem wel heel leuk hoor! We hebben je gemist hier.
Tijdens het maken van de film kon ik wel heel veel leuke herinneringen ophalen en leek je weer even dichtbij, maar nu de film écht af is (en ik 'm ook op dvd heb weten te zetten) wil ik 'm toch wel heel erg graag aan je laten zien, in levende lijve!
Ik kijk er erg naar uit!
Tot binnenkort,
Knuffel, Fenneke -
13 Juni 2011 - 14:09
Hannie:
Hoi Ilona
Het afgelopen jaar heb ik intens genoten van je fantastische reisverslagen, super gaaf en boeiend geschreven!
En je ouders heb jij dank zij jou verblijf in Afrika een "droomvakantie" bezorgd!
Ilona een goede terugreis naar Zeeland, waar jij als "strandwacht" weer kunt gaan hobbyen!
Liefs, Hannie